< terug

Informatie

Informatie

Wie wij zijn

Wij zijn De Gier B.V. en hebben ruim 50 jaar ervaring in onder anderen de grond-, weg- en waterbouw. Door onze expertise en vakmensen op het gebied van rioolrenovaties en bestratingswerkzaamheden willen wij het project ‘Herinrichting Langendijk, Varkensmarkt, Koestraat en Badhuisstraat’ te Vianen tot een goed resultaat brengen.

De functie van DeGierBVapp Met deze app kunt u inzien hoe het project onderverdeeld is in fasen en subfasen. Verder is de planning en het omleidingsplan per fase zichtbaar. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en contact op te nemen met de uitvoerder aangaande de werkzaamheden.

Bij projecten met een dergelijke omvang is het begrijpelijk dat er vragen zijn. Onder het kopje FAQ kunt u veel gestelde vragen bekijken welke beantwoord zijn door de uitvoerder. Mocht het niet duidelijk zijn kan u alsnog contact met hem opnemen.

Boekingssysteem en corona maatregelen

Middels dit informatieblok willen wij u er op wijzen om de corona maatregelen in acht te nemen. Denk hierbij aan voldoende afstand wanneer u vragen heeft aan onze werknemers. Daarnaast is het mogelijk om een spreekuur te plannen met de uitvoerder in de directie unit. U kan uw bezoek aan de uitvoerder boeken door in de app te gaan naar ‘Contact’ en vervolgens te kiezen voor het kopje ‘Mail’. Neem bij bezoek uw mondkapje mee. In de unit is er de mogelijkheid om uw handen te desinfecteren.

Bedankt voor uw begrip.

FAQ

Nieuws

Afsluiting privéterrein aan de Badhuisstraat

Geachte bewoners en omwonende,

Vandaag 12-7-2021 om 16.00 uur wordt het privéterrein aan de Badhuisstraat afgesloten. Dit betekend dat u het privéterrein niet per auto kan bereiken. Naar verwachting wordt op 13-7-2021 rond 16.00 het privéterrein opengesteld door middel van rijplaten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Mocht u nog niet in bezit zijn van een tijdelijke ontheffing en u wil deze wel ontvangen kan u contact opnemen met de uitvoerder.

Afsluiting privéterrein aan de Varkensmarkt (nieuw)

Helaas is het ons niet gelukt om binnen de aangegeven tijd de bestratingswerkzaamheden uit te voeren. Hierbij willen wij u dan ook meedelen dat de afsluiting van het privéterrein zal worden verlengd. Het parkeerterrein is dit weekend bereikbaar maar zal maandag 05-07-2021 vanaf 8.00 uur worden afgesloten. Deze afsluiting blijft dan tot en met 06-07-2021 circa 17.00 uur.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Afsluiting privéterrein aan de Varkensmarkt.

In verband met bestratingswerkzaamheden op de Varkensmarkt is het privéterrein niet toegankelijk voor auto’s. Deze afsluiting is vanaf 28-06-2021 tot en met 02-07-2021.

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Voortgang werkzaamheden

Zoals u weet zijn wij al enige tijd bezig met de werkzaamheden in de binnenstad van Vianen. Door een aantal archeologische vondsten, onvoorziene obstakels en de weersomstandigheden lopen wij helaas enige vertraging op. Bent u benieuwd naar de planning dan kan u hier meer over vinden bij het onderdeel planning.

Boekingssysteem voor spreekuur met uitvoerder

Mocht u vragen hebben aangaande het project ‘Herinrichten Langendijk e.o.’ die u graag direct aan de uitvoerder stelt is er vanaf nu de mogelijkheid om een spreekuur te boeken via de app. De uitvoerder is beschikbaar voor spreekuren elke woensdag en donderdag van 13.00 – 15.00. Mocht u binnen dit tijdvak niet kunnen kan u uw vragen alsnog mailen naar de uitvoerder. Informatie aangaande het boekingssysteem kan u vinden bij ‘Informatie’